Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Final basın toplantısı yapıldı...

Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Final basın toplantısı bugün yapıldı. BGL Dörtlü Finali’nde yer alacak takımların temsilcilerinin katıldığı toplantıya Genç Takımımızın baş antrenörü Murat Mermi ile genç takımımızın başarılı oyuncuları Nadir Keloğlu, Ömercan İlyasoğlu ve Mustafa Kurtuldum katıldı.

Toplantıda Basketbol Gençler Ligi 2018-19 sezonu ödülleri de sahiplerini buldu. Ömercan İlyasoğlu, maç başına yaptığı 9,6 asist ile 2018-19 sezonunun asist kralı olurken, sezonu 18,8 sayı ortalaması ile tamamlayan Mustafa Kurtuldum da sezonun en iyi beşine seçildi.

Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Finali’nin ilk maçında Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olan Genç Takımımızda baş antrenör Murat Mermi görüşlerini şöyle açıkladı: “Euroleague Final Four’da karşılaşacak olan iki ekibin genç takımlarının da BGL Final Four’unda karşılaşması ayrı bir güzellik olacak. Bu sezon yaşadığımız onca sakatlığa rağmen ligi istediğimiz noktada bitirmeyi başardık. Geçen sezon yine aynı şekilde Fenerbahçe ile eşleşmiştik. Bu sene tekrarını yaşayacağız. Lige katılan, emeği geçen tüm takımların, oyuncuların, hakemlerin, yöneticilerin ve görünmeyen yüzlerin hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir dörtlü final bizi bekliyor.”

Genç Takım kaptanımız Nadir Keloğlu da toplantıda şöyle konuştu: “Bu sene çok keyifli bir sezon oldu. Final Four’a kaldığımız için çok mutluyuz. Geçen seneki gibi şampiyon olmak istiyoruz. Yarı finalde eşleştiğimiz rakibimiz Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum.”

Etiketler:
  • Basketbol Gençler Ligi