Ataman: ''Sıralama Açısından Bizim için Çok Önemli Bir Maç...''

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta maçında 14 Aralık 2022, Çarşamba günü İspanya’nın Cazoo Baskonia Vitoria Gasteiz takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Cazoo Baskonia Vitoria Gasteiz takımında çok skorer dış oyuncu var. Markus Howard, Darius Thompson ve Pierria Henry’nin oyununu kontrol altına almak için bu oyuncuları iyi savunmalı ve hücumda acele etmeden doğru şut seçimleri ile sonuca gitmeliyiz. Cazoo Baskonia Vitoria Gasteiz ile aynı puandayız ve zirve yolunda oynayacağımız bu maç sıralama açısından bizim için çok önemli.”

Başarılı oyuncumuz Rodrigue Beaubois ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Cazoo Baskonia Vitoria Gasteiz, iç sahada da, deplasmanda da her zaman karşılaşması zorlu bir takım. Son dönemde iyi basketbol oynuyoruz, aynı oyunu ve ruhu Çarşamba akşamı da sahaya yansıtmalıyız. Baskonia, her zaman maçın son düdüğüne kadar mücadele eden bir takım, bu yüzden 40 dakika boyunca oyun planımıza sadık kalmalıyız. Müthiş seyircimiz bize destek vermek için Sinan Erdem Spor Salonu’nda olacak, onların varlığı bize güç katıyor.”