Ataman: ”Sezonun En Önemli Yerinde Yeniden Kendi Oyunumuzu Oynuyoruz...”

Turkish Airlines Euroleague'in 27. haftasında Sinan Erdem'de misafir ettiği Maccabi Playtika Tel Aviv'i 109-77 mağlup eden Anadolu Efes'te baş antrenör Ergin Ataman görüşlerini şöyle açıkladı:

"Maçtan önce ve sonra televizyonda söylediğim gibi, resmi basın toplantısında da sözlerime "Savaşa son verin!" diyerek başlamak istiyorum. Masum insanlar, çocuklar ölüyor. Bu kabul edilemez."

"Maçla ilgili olarak ise bizim için mükemmel oynadığımız bir maçtı. 22 başarılı üç sayılık basket bulduğumuz için rekor kırdığımızı öğrendim. 149 verimlilik puanı da sanırım en yüksek verimlilik puanlarımızdan birisi. Mükemmel oynadık. Savunmada ve hücumda harikaydık. Savunmada Wilbekin ve Nunnaly'i durdurduk. Hücumda topu iyi dolaştırdık, iyi paylaştık. Çok güzel basketler bulduk. Kişisel performans olarak da herkes harikaydı. Ne söyleyebilirim ki, takım bugün %100 performansla oynadı. Bundan daha iyi oynamak mümkün mü, bilmiyorum. Son olarak taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Salonu tamamen doldurdular, bize ve gideceğimiz yola yeniden inandıklarını gösterdiler. Son 40-45 günde formumuzu yukarı çıkarttık, Türkiye Kupası'nı kazandık. 9 maçımız daha var ve sezonun en önemli yerinde yeniden kendi oyunumuzu oynuyoruz ve özgüvenimizi kazandık."

Etiketler:
  • Ergin Ataman
  • Maccabi Playtika Tel Aviv