Ataman: ”Şampiyon Unvanımızı Korumak İçin Mücadele Edeceğiz...”

Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four final maçı basın toplantısı düzenlendi. Maçların oynanacağı Stark Arena’da düzenlenen toplantıya baş antrenörümüz Ergin Ataman ve Vasilije Micic ile final maçında karşılaşacağımız Real Madrid'in baş antrenörü Pablo Laso ve oyuncusu Guershon Yabusele katıldı.

Baş antrenörümüz Ergin Ataman basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı: "İnanılmaz bir yarı final oynadık dün akşam. Üç sene üst üste finalde yer almak büyük bir başarı. Bir kez daha finalde yer alacağız ve şampiyon ünvanımızı korumak için mücadele edeceğiz."

Başarılı oyuncumuz Vasilije Micic ise toplantıda görüşlerini şöyle ifade etti: "Burada olmak benim için büyük bir onur. Real Madrid'i de finale çıktıkları için tebrik ediyorum. Arkadaşlarımı da verdikleri mücadele ve finale çıktığımız için tebrik ediyorum. Bir kez daha final deneyimi yaşayacak olduğumuz için çok mutluyum. Her seferinde final deneyimi, çok daha farklı oluyor ama her zaman için büyük bir ayrıcalık. Yarın çok farklı bir final olacak, iki takım da iyi bir sezon geçirdi.  Finalde yer aldığımız için mutluyuz."

Etiketler:
  • real madrid