Ataman: ''Play-off Yolunda Zor Bir Maç Ama Biz Zoru Seven Bir Takımız...''

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta maçında 3 Şubat 2023, Cuma günü Yunanistan’ın Olympiacos takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Olympiacos sezonun en formda takımı. İstikrarlı bir şekilde çok organize basketbol oynuyorlar ve oyun disiplini yüksek bir takım. Kazanmanın yolu savunma sertliği, mental güç ve hücumda az top kaybı ile doğru şut seçimleri olacak. Play-off yolunda çok önemli ve zor bir maç ama biz zoru seven bir takımız.”

Başarılı oyuncumuz Rodrigue Beaubois ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Çift maç haftasının ikinci maçında Olympiacos ile karşılaşıyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. Olympiacos çok fazla silahı olan iyi bir takım. Son maçımızda Zalgiris Kaunas’ı yenmiştik, iyi bir galibiyet oldu. Puan durumunda istediğimiz sıraya ulaşmak için kazanmaya devam etmeliyiz. 40 dakika boyunca savaşır ve kendi takım oyunumuzu sahaya yansıtırsak evimize galibiyet ile döneceğimize inanıyorum.”