Ataman: ''Mutlaka Kazanmamız Gereken Bir Maça Çıkacağız...''

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta maçında 29 Aralık 2020, Salı günü İspanya’nın Real Madrid takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Her iki takım da birbirini çok iyi tanıyor. Pota altında Walter Tavares’e ve dış atışlarla savunma dengesini bozan Trey Thompkins’e çok dikkat etmemiz gerekiyor. Sergio Llull, Jaycee Carroll ve Fabien Causeur’un yönlendiriciliği ve uzun forvetleri Gabriel Deck, Alberto Abalde ve Jeffery Taylor ile çok iyi bir takım kimyası yakaladılar ve uzun yıllardır coach Pablo Laso ile müthiş bir istikrar ve başarı sağladılar. Kendi oyun sistemimizi kabul ettirerek, mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız.”
 


Oyuncumuz Bryant Dunston ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Real Madrid'e karşı çok önemli bir maça çıkacağız. Barcelona galibiyeti ile birlikte bir ivme yakaladığımızı düşünüyorum. Aynı şekilde detay odaklı ve savunmaya önem vererek oynarsak, bu maçtan da galip ayrılacağımızı düşünüyorum.”