Ataman: ''Maçı Kazanmak İçin Hücumda Oyun Sistemimizi Kabul Ettirmemiz Gerekiyor...''

Turkish Airlines Euroleague 12. hafta maçında 25 Kasım 2021, Perşembe günü Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Derbi maçlar her zaman zordur. Fenerbahçe Beko, özellikle sezon başında oynadıgı maçlarda, Moskova deplasmanındaki önemli galibiyet ile iyi bir takım olduğunu gösterdi. Son haftalarda aldıkları sonuçlar bence ölçü değil. Biz sezona kötü başladık. Son haftalarda bir toplarlanmaya girdik. Yarın temposu yüksek bir maç bekliyoruz. Fenerbahçe Beko’nun Nando de Colo, Jan Vesely ve Marko Guduric gibi star oyuncuları var. Bu oyuncuları mutlaka durdurmamız gerekiyor. Maçı kazanmak için hücumda da kendi oyun sistemimizi kabul ettirmemiz gerekiyor.”
 


Başarılı oyuncumuz Vasilije Micic ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Derbi maçına çıkıyoruz. Oynadığımız her maçta daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Her karşılaşmada ritmimizi bulmaya ve oyunumuzu geliştirmeye gayret ediyoruz. Rakibimiz son dönemde aldığı mağlubiyetlerin ardından bu karşılaşmaya çok motive bir şekilde çıkacaktır. Ritmimizi korumaya çalışacağız. İyi bir mücadele olacak.”