Ataman: ''Kalan 13 Maçı da Play Off Maçı Konsantrasyonunda Oynamak Zorundayız...''

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta maçında 26 Ocak 2021, Salı günü Sırbistan’ın Kızılyıldız mts takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Çift maç haftasına evimizde dikkat etmemiz gereken bir rakip ile başlıyoruz. Kızılyıldız mts, özellikle Jordan Loyd ve Corey Walden’ın skorer oyunlarına son dönemlerde Ognjen Dobric’in de katılımı ve pota altında Johnny O’Bryant ve Duop Reath’in sayıları ve tecrübeli oyun kurucu Quino Colom’un organizasyonu ile tehlikeli bir takım. Maçın ilk dakikasından itibaren savunmayı üst düzeyde tutup, tempolu basketbol oynayarak galibiyete ulaşmak istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için normal sezonda kalan 13 maçı da play off maçı konsantrasyonunda oynamak zorundayız.”

Oyuncumuz Krunoslav Simon ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Kızılyıldız mts, yeni baş antrenörleri ile birlikte çok daha iyi oynamaya başlayan zorlu bir rakip. Bizim için çok önemli bir maç. Doğru şekilde oynarsak maçı kazanırız ama oyunun ilk saniyesinden itibaren mücadeleye çok iyi bir şekilde konsantre olmalıyız.”