Ataman: ''Hedefimiz Burada Kazanıp, Normal Sezonu Galibiyet ile Kapatarak Play-off’a Başlamak Olacak...''

Turkish Airlines Euroleague 34. hafta maçında 8 Nisan 2022, Cuma günü Sırbistan’ın Kızılyıldız mts takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"Normal sezonu kazanarak bitirmek istiyoruz. Sonrasında rakibimizi bekleyeceğiz. Bu akşam kazanırsak rakibimiz belli olacak. Biz kazanmak istiyoruz. Takımımızın durumu şu anda iyi. Sakatlarımız var. Bu akşam sakat oyuncularımızı zorlamayacağız. Belki geniş bir rotasyonla oynayabiliriz. Ama tek hedefimiz burada kazanıp, normal sezonu galibiyet ile kapatarak play-off’a başlamak olacak."

Başarılı oyuncumuz James Anderson ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Normal sezonun son maçına çıkıyoruz. Bilindiği gibi play-off’a yükselmeyi geçtiğimiz hafta garantilemiştik. Bu, bizim ilk hedefimizdi. Ligde normal sezonu galibiyet ile tamamlamak istiyoruz. Kızılyıldız mts her ne kadar play-off’a yükselememiş olsa da yetenekli oyunculardan kurulmuş, iyi bir takım. Hiç şüphe yok ki play-off maçları zorlu geçecek, bu yüzden en iyi şekilde hazırlanmalıyız ve bu maçı play-off’a hazırlık olarak düşünerek tam konsantrasyon ile oynamalıyız.”