Ataman: ''Eksiklerimize Karşın Önlemlerimizi Alarak Kazanmak İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague yedinci hafta maçında 5 Kasım 2020, Perşembe günü İsrail’in Maccabi Playtika Tel Aviv takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Maccabi Playtika Tel Aviv’de Scottie Wilbekin, Tyler Dorsey ve Elijah Bryant çok etkili dış oyuncular. Tempolu ve yüksek dış şut yüzdesi ile oynuyorlar. Ayrıca ligin en etkili ribaunt gücüne sahipler. Çok önemli eksiklerimize karşın önlemlerimizi alarak değişik bir oyun stratejisi ile kazanmak istiyoruz.”

Başarılı oyuncumuz Adrien Moerman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Geçtiğimiz hafta Olympiacos deplasmanında çok önemli bir galibiyet elde ettik. Euroleague’e belki umduğumuz gibi başlamadık ama artık sahada geçtiğimiz yıl oynadığımız gibi oynamaya başlıyoruz. Maccabi Playtika Tel Aviv her zaman zirve için mücadele eden güçlü bir ekip, onlar da şu an bizim gibi iki galibiyete sahipler. Maalesef taraftarlarımız bizimle birlikte olamıyor, elimizden gelenin en iyisini ortaya koyup ilk iç saha galibiyetimizi almak istiyoruz.”