Ataman: ''Asla Vazgeçmeyeceğiz...''

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta maçında 14 Aralık 2021, Salı günü İspanya’nın Bitci Baskonia Vitoria Gasteiz takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bitci Baskonia Vitoria Gasteiz’da skor gücü yüksek iki oyun kurucu Wade Baldwin ve Jayson Granger dışında özellikle Rokas Giedraitis ve Simone Fontecchio dış adam olarak etkililer. Atletik uzunları ile ikili oyunlarını durdurmamız gerekiyor. Son iki maçta aldığımız yenilgiler hızımızı kesse de, asla vazgeçmeyeceğiz. Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilmiş olursun. Şampiyonluk tekrarı bizim vazgeçilmezimizdir!”
 



Başarılı oyuncumuz Adrien Moerman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Çift maç haftasının ilk mücadelesinde Bitci Baskonia Vitoria Gasteiz ile karşılaşacağız. Bitci Baskonia Vitoria Gasteiz her zaman zorlu bir rakip, bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Puan durumunda alt sıralarda olabilirler ama geleneksel yerleri burası değil. Onlar her zaman saygıyı hak eden bir takım. Sahada çok iyi konsantre olmalıyız ve son saniyeye kadar savaşmalıyız çünkü hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Bitci Baskonia Vitoria Gasteiz'e karşı oynadığımız son maçımızı uzatmada kazanmıştık.”