Ataman: ''40 Dakika Boyunca Oyun Disiplinini Korumamız Gerekiyor...''

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta maçında 6 Ocak 2023, Cuma günü Fransa’nın LDLC Asvel Villeurbanne takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"LDLC Asvel Villeurbanne sert ve mücadeleci bir takım. Baskı altında olmadan oynuyorlar. Bu nedenle 40 dakika boyunca oyun disiplinini korumamız gerekiyor."


Başarılı oyuncumuz Tibor Pleiss ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “LDLC Asvel Villeurbanne gerçekten çok tehlikeli bir takım. Şu an puan durumunda 16. sıradalar. Eğer play-off’a kalmak istiyorlarsa şüphesiz buraya çok motive olarak gelecekler ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklar. Nando de Colo gibi çok sayıda önemli ve tecrübeli oyuncuları var, ki bu onları daha tehlikeli bir hale getiriyor. Kolay bir maç olmayacak. Geçtiğimiz hafta Maccabi Playtika Tel Aviv maçını kaybettik. An itibariyle sekizinci sıradayız, yani tam play-off sınırındayız. Yerimizi korumak ve üst sıralara tırmanmak için savaşmayı sürdürmeliyiz.”