Anadolu Efesliler Anlatıyor'da Bilcee’den Özel Fırsatlar Katılım Koşulları

1. Bu Yarışma 27.08.2020 - 29.08.2020 tarihleri arasında Anadolu Efes Spor Kulübü ve Bilce Tekstil San ve Dış Tic. A.Ş. (Bundan böyle işbu metinde “Bilcee” olarak kullanılacaktır.) tarafından düzenlenmektedir.

2. Katılımcılar, 27.08.2020 tarihli Anadolu Efesliler Anlatıyor Instagram canlı yayını sırasında duyurusu yapılan 3 (üç) kelimeyi kullanarak düzenledikleri Anadolu Efes Spor Kulübü hakkında hissettikleri duyguları anlattıkları etkili yorumlarını, https://instagram.com/AnadoluEfesSK (ücretsiz) sayfasında yayınlanacak olan yayın postu altına yorumolarak yazarak kampanyaya katılacaklardır.

3. Katılımcılar @AnadoluEfesSK Instagram hesabını takip ederek dilerlerse arkadaşlarını da etiketleyebilirler. 

4. Paylaşımlar; Anadolu Efes Spor Kulübü ve Bilceetarafından oluşturulan özel jüri tarafından, 29.08.2020 tarihinde yarışmanın sonlanmasının ardından katılımcıların Anadolu Efesliler Anlatıyor canlı yayınında paylaşılan 3 (üç) kelimeyi kullanarak düzenledikleri Anadolu Efes Spor Kulübü hakkında hissettikleri duyguları anlattıkları etkili yorumlar ana fikre uygunluk, yaratıcılık, kompozisyon ve özgünlük unsurlarına göre değerlendirilecektir.

5. Jüri değerlendirmesi sonucu; 3 kişi paylaştıkları etkili yorumlara göre oluşacak sıralamaya paralel olarak; birinci kişi yeni sezon orijinal Anadolu Efes Spor Kulübü İç Saha Forması, ikinci kişi yeni sezon orijinal Anadolu Efes Spor Kulübü polo yaka tişörtü, üçüncü kişi yeni sezon orijinal Anadolu Efes Spor Kulübü tişörtükazanacaktır. 

6. Sonuçlar 30.08.2020 tarihinde Anadolu Efes Spor Kulübü resmi Instagram, Twitter, Facebook hesaplarındayayınlanacaktır. 

7. Anadolu Efes Spor Kulübü hediye teslimi için yarışma sonucunda kazanan katılımcılarla iletişim kuracaktır. İletişim, yarışmaya katılım sırasında kullanılan/verilen hesap ve/veya iletişim bilgileri üzerinden gerçekleşecektir. Verili bilgilerin doğruluğu ve geçerliliğinin sorumluluğu katılımcılara aittir. İletişim kurulamaması nedeniyle ikramiye teslim edilememesinden ve talihlinin yarışmaya katılamamasından Anadolu Efes Spor Kulübü ve/veya Bilcee sorumlu değildir.

8. Kullanıcılar yarışmaya katıldığında Anadolu Efes Spor Kulübü ve/veya Bilcee kullanıcı bilgilerinin yarışma için kullanım hakkına sahip olur.

9. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Anadolu Efes Spor Kulübü ve Bilcee katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve/veya kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.

10. Anadolu Efes Spor Kulübü ve Bilcee katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve/veyabilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.

11. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.

12. Kazanılan hediyenin yurt dışına gönderimi yapılamaz.

13. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

14. Anadolu Efes Spor Kulübü ve/veya Bilcee yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve/veya internet erişimlerinden ve/veya her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve/veya zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

15. Kazanan kişiler, isminin Anadolu Efes Spor Kulübü ve/veya Bilcee’nin sosyal medya hesapları aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.

16. Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı okuyup kabul etmiş sayılırlar. Anadolu Efes Spor Kulübü ve Bilcee katılımcıların, kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve/veya denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

17. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Anadolu Efes Spor Kulübü’nün her türlü kayıtları esas alınacaktır.

18. Anadolu Efes Spor Kulübü ve/veya Bilcee işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı ve/veya kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

19. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

Etiketler:
  • Anadolu Efes Fan Club