Anadolu Efes, Wilo Türkiye İş Birliğiyle Real Madrid Karşılaşmasına ‘‘Dünya Su Günü Forması’’ ile Çıkacak...

Hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile spor dünyasına öncülük eden Anadolu Efes Spor Kulübü, enerji ve su kaynaklarının akıllı ve verimli kullanıldığı bir dünya için çözümler sunan lider pompa üreticisi Wilo Türkiye ile 22 Mart Dünya Su Günü’nde çok özel bir farkındalık projesine imza atacak.

Oyuncular özel tasarım bir forma ile sahada olacak...

Basketbolseverlerin yoğun ilgisi sayesinde kapalı gişe oynanacak karşılaşmada Anadolu Efes oyuncuları, sahaya “Dünya Su Günü Forması” ile çıkacak.

Bu forma sayesinde Anadolu Efes Spor Kulübü, su tasarrufu partneri Wilo Türkiye ile içilebilir temiz su kaynaklarının önemine ve hayatın akışının devam etmesi için su kaynaklarının korunmasına dikkat çekecek.

Ayrıca karşılaşmada, su tasarrufunun önemine dair bilgiler basketbolseverlerle paylaşılırken, gerçekleştirilecek etkinliklerde ise taraftarlara Dünya Su Günü Forması hediye edilecek.

Anadolu Efes Stüdyo’da özel konuklar: Başak Koç, Nihan Cabbaroğlu ve Bora Öztoprak...

Maç öncesinde Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Twitter, Instagram ve Youtube kanallarında 19.30’dan itibaren canlı yayında olacak Anadolu Efes Stüdyo’da da çok özel konuklar ağırlanacak.

Başarılı sunucu Ezgi Avcı’nın konuğu olacak Gazeteci - Spiker Başak Koç, Spor Spikeri - Dijital İçerik Üreticisi Nihan Cabbaroğlu ve Sanatçı Bora Öztoprak, hem bu anlamlı projeyle ilgili düşüncelerini hem de Anadolu Efes - Real Madrid karşılaşmasıyla ilgili yorumlarını izleyicilerle paylaşacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Wilo Türkiye, herkesi Dünya Su Günü maçındaki farkındalık projesinin bir parçası olması için Anadolu Efes Stüdyo yayınını takip etmeye davet ediyor.