Anadolu Efes ve Wilo Türkiye, “Dünya Su Günü” Forması ile Azalan Su Kaynaklarına ve Temiz Suyun Önemine Dikkat Çekti...

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Wilo Türkiye, 22 Mart Dünya Su Günü’nde gerçekleştirdikleri farkındalık projesi ile azalan su kaynaklarının korunmasına ve hayatın akışının devamı için temiz suyun önemine dikkat çekti.

Anadolu Efes’in Real Madrid’i ağırladığı Turkish Airlines EuroLeague karşılaşması için özel olarak hazırlanan “Dünya Su Günü” forması ise basketbol dünyasından çok olumlu geri dönüşler aldı.

Basketbolseverlerden özel projeye çok yoğun ilgi...

Anadolu Efes Spor Kulübü ve su tasarrufu partneri Wilo Türkiye’nin iş birliğinde gerçekleştirilen projeye destek vermek için basketbolseverler de karşılaşmaya çok yoğun ilgi gösterdi.

Biletleri günler öncesinden tükenen ve kapalı gişe oynanan maçta, Anadolu Efes sahaya “Dünya Su Günü” forması ile çıktı. Su kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılmasının önemini simgeleyen formanın tasarımı da taraftarlar tarafından çok beğenildi. Ayrıca karşılaşma boyunca izleyicileri bilgilendirmek adına çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Youtube, Twitter ve Instagram hesabından yayınlanan Anadolu Efes Stüdyo'ya konuk olan Başak Koç, Nihan Cabbaroğlu ve Bora Öztoprak da bu anlamlı projenin önemine vurgu yaptı.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Wilo Türkiye, gerçekleştirecekleri ortak projeler ile suyun değerini vurgulamaya devam edecek.