Anadolu Efes ve Bilyoner, Güçlerini Birleştirmeye Devam Ediyor...

Turkish Airlines EuroLeague’de üst üste kazandığı iki şampiyonlukla tarihi başarılar kazanan, Türk basketbolunun öncüsü Anadolu Efes Spor Kulübü ile sektörünün ilk ve öncü markası Bilyoner, 2022-2023 sezonu başında iş birliği sözleşmesini yeniledi.

Anadolu Efes ile Bilyoner arasındaki iş birliği sözleşmesinin yenilenmesi, 5 Ekim Çarşamba günü Türkiye Spor Yazarları Derneği Levent Tesisleri’nde yapılan bir imza töreniyle duyuruldu. 

Bilyoner CEO'su Sencer Kutluğ, Anadolu Efes Spor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu, Anadolu Efes Spor Kulübü A Takımı Kaptanı Doğuş Balbay ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün yıldız oyuncusu Vasilije Micić’in katılımı ile düzenlenen imza töreninde dev basketbol topuna imzalar atıldı.

Yenilenen ana partnerlik anlaşması kapsamında Bilyoner, 2022 – 2023 sezonunda da Anadolu Efes’in formasında logosuyla birlikte yer almaya devam edecek. 

Bilyoner CEO'su Sencer Kutluğ: Türk sporunun gelişime katkı ve kaynak sağlamaya aslen üyelerimizin desteği ile devam ediyoruz ve de devam edeceğiz. “

Bilyoner CEO'su Sencer Kutluğ, imza töreni için düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: ”Türkiye’nin ilk ve öncü yasal elektronik şans oyunları platformu Bilyoner olarak kurulduğumuz tarih 2004 yılından bu yana tam 18 yıldır, Türk sporunun gelişmesi için gerekli kaynağın sağlanmasına aracılık etmekten büyük gurur duyuyoruz. “ 

Sponsorluğumuzun başladığı 2019-20 sezonundan itibaren hem Türkiye Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunda hem de üst üste iki yıl Avrupa Şampiyonluğunda ve son olarak Cumhurbaşkanlığı kupasında Anadolu Efes’in formasının sırtında yer aldık. Bu başarılar ne kadar doğru bir iş birliğine imza attığımızı da bizlere göstermektedir. Bu sezonda da kulübümüzün Avrupa’da üst üste üçüncü kez şampiyon olacağına inanıyoruz. Bahsin ilk adresi Bilyoner olarak, 4,5 milyondan fazla üyemizle birlikte her branşta Türk sporunun gelişime katkı ve kaynak sağlamaya aslen üyelerimizin desteği ile devam ediyoruz ve de devam edeceğiz. 

Anadolu Efes Spor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu: “Bilyoner’in Anadolu Efes'e şans getirdiğine inanıyoruz”

Bilyoner ile 2019 yılında başlayan ortaklıklarını 2022-2023 sezonunda da sürdürecek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Anadolu Efes Spor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu şunları söyledi: "Bildiğiniz üzere, hem Bilyoner hem de Anadolu Efes Spor Kulübü, kendi mecralarında ilk’lerin organizasyonları olarak tanınıyorlar. Kendi alanlarında birer öncü olan Bilyoner ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün iş birliği, sadece basketbol için değil, Türk sporu için de katma değer yaratıyor. 

Anadolu Efes Spor Kulübü ailesi olarak, Bilyoner’in kulübümüze şans getirdiğine de inanıyoruz. Kendileriyle iş birliği yaptığımız 2019 yılından bu yana sayısız kupa kazandık ve üst üste iki Euroleague şampiyonluğu kazanan ilk Türk takımı olduk. Bundan sonraki süreçte, iş birliğimizi daha da güçlendirecek, iletişim çalışmalarımızı çok daha kapsamlı hale getirecek ve iş birliğimize yeni katmanlar ekleyeceğiz.  Bu anlaşmanın spora yatırım yapmayı planlayan diğer markalara ilham verdiğine de inanıyoruz. Bilyoner’in yeni CEO’su Sencer Kutluğ’a yeni görevinde başarılar diliyor, partnerlik anlaşmamızın devamındaki katkıları için Sayın Emin Hitay’a, Bilyoner Ailesine ve bu anlaşmada emeği geçen tüm kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Doğuş Balbay: “Kulübümüzün, değerli markalarla büyük iş birliklerine imza atması bizi çok mutlu ediyor”

İmza töreninde bir konuşma yapan Anadolu Efes Spor Kulübü A Takım Kaptanı Doğuş Balbay ise görüşlerini şu sözlerle ifade etti: “Kulübümüzün, değerli markalarla büyük iş birliklerine imza atması bizi çok mutlu ediyor. En önemli destekçilerimizden biri olan Bilyoner’e, pozitif enerjisiyle kulübümüze katkı sağlama çabasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bilyoner’le yan yana geldiğimiz günden bu yana çok başarılı sezonlar geçiriyoruz. Kulübümüz; sürdürülebilir yönetim yapısı, pazarlama çalışmaları ve iletişim faaliyetleri ile Avrupa’da öncü bir konumda bulunuyor. Oyuncular olarak, Bilyoner’in özellikle sosyal medya platformları için hazırladığı içeriklerde yer almaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmanın iki tarafa da büyük başarılar getirmesini temenni ediyorum.”

Vasilije Micic: “Bilyoner'in arkamızda durması ve destek vermesi bizi güçlendiriyor”

Türkiye’de sporun ve basketbolun büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncusu Vasilije Micic, şunları söyledi: “Anadolu Efes, parkede olduğu gibi partnerlik anlaşmaları alanında da şampiyon bir kulüp. Büyük markaların kulübümüze destek vermesi, yaptığımız işe olan motivasyonumuzu daha da artıyor. Bilyoner'in formalarımızda olduğu gibi arkamızda durması ve destek vermesi bizi güçlendiriyor. Bilyoner'e teşekkür ediyor, basketbolseverleri de Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki maçlarımıza bekliyoruz.”

Etiketler:
  • Bilyoner
  • Sponsor