Anadolu Efes’te Medya Günü…

2021- 2022 sezonunda üst üste ikinci kez Turkish Airlines EuroLeague şampiyonu olan ve sezonu Türkiye Kupası Şampiyonluğu ile tamamlayan Anadolu Efes Spor Kulübü, 2022 - 2023 sezonu EuroLeague Medya Günü’nü Anadolu Efes Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştirdi. EuroLeague ve Anadolu Efes Spor Kulübü paydaşlarının katıldığı Medya Günü’nde yeni sezon fotoğrafları ve medya içeriklerinin çekimleri yapıldı.

Medya Günü’nde Anadolu Efes, yeni sezon formaları ve yeni oyuncularıyla 2022-2023 sezonu takım fotoğrafı çekildi. Ayrıca Anadolu Efes takımının fotoğrafları, kurgusal fotoğrafın üstadı Mehmet Turgut ile Fethi Karaduman tarafından çekildi. 

Anadolu Efes uygulamasından yayınlanan kampanyaya katılan dört şanslı Anadolu Efes Fan Club üyesi de Anadolu Efes EuroLeague Medya Günü’ne katılma şansı elde ederek, hem medya günü çekimlerini izlediler hem de Anadolu Efes ve EuroLeague’in çekimlerinde yer aldılar. 

Anadolu Efes, 2022-2023 sezonunun ilk resmi maçına Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda çıkacak. Ankara’da 28 Eylül Çarşamba günü Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk maçında ise 2 Ekim Pazar günü Galatasaray Nef’i, Turkish Airlines EuroLeague’deki ilk maçında ise 7 Ekim Cuma günü Kızılyıldız’ı Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlayacak.