Anadolu Efes Spor Kulübü ve İGA Pass’ın İş Birliği 2021-2022 Sezonunda da Sürecek...

Farklı sektörlerden markalar ile partnerlik anlaşmalarına imza atarak Türk basketbolunun büyümesine katkı sağlayan Anadolu Efes Spor Kulübü, İGA PASS ile olan anlaşmasını 2021 - 2022 sezonu için uzattı. Anadolu Efes Spor Kulübü’ne iki sezondur destek veren İGA PASS, gelecek sezon da Anadolu Efes’in başarı yürüyüşüne eşlik edecek ve Anadolu Efes taraftarları için birbirinden özel kampanyaları hayata geçirmeye devam edecek.

İstanbul Havalimanı’nı inşa etmek ve işletmek amacıyla kurulan IGA’nın klasik havalimanı servis anlayışının aksine, maksimum kalitede konfor sunmayı hedefleyen “İGA PASS” üyelik programı; misafirlerin İstanbul Havalimanı’nda kişiselleştirilmiş ve ayrıcalıklı hizmet almalarına olanak sağlıyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün seyircili maçlarında çeşitli etkinliklere imza atan İGA PASS, iki sezondur Anadolu Efes yöneticilerini, antrenörlerini, sporcularını ve çalışanlarını da İstanbul Havalimanı’nda özel şekilde ağırlıyor.

Yenilenen anlaşma ve İGA PASS’in özel kampanyaları sayesinde Anadolu Efes Fan Club üyeleri, 2021 - 2022 sezonunda da seyahatlerinin en keyifli zamanlarını İGA Lounge, Buggy (Mini golf aracı), Fast-Track (Hızlı Geçiş), öncelikli check-in, otopark, vale ve şehir içi transfer gibi ayrıcalıklı hizmetler ile yaşamaya devam edebilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni partnerlik anlaşmaları gerçekleştirerek taraftarlarının hayatına konfor ve kolaylık katmayı önümüzdeki sezonda da sürdürecek.