Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması Yenilendi...

Anadolu Efes taraftarlarının buluşma noktası Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması, pek çok yeni fonksiyon ve kampanya ile birlikte yenilendi.

Binlerce taraftarın aktif olarak kullandığı mobil uygulama, güncellenen yapısı ile birlikte basketbolseverler için daha kişisel hale geldi.

Mobil uygulamada üyelik oluşturarak Anadolu Efes Fan Club ekosisteminin bir parçası haline gelen taraftarlar, artık maçlara ve haberlere yorum yazabilirken aynı zamanda diğer Fan Club’lıları takip edebiliyor, takip ettikleri üyelerin hangi haberlere yorum bıraktığını, hangi maçları tribünde izlediğini görebiliyor.

Canlı maç istatistikleri de Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nda...

Anadolu Efes Fan Club üyeleri, mobil uygulamalarını güncellemelerinin ardından takımlarının maçları ile ilgili oyuncu bazlı detaylı istatistikleri de canlı olarak görebiliyor.

Taraftarların maç deneyimini daha keyifli ve heyecanlı hale getiren bu yeniliğin yanı sıra canlı yarışma ve kampanyalar da Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nda.

Canlı yayınlanan kısa süreli yarışmalar ile birlikte Fan Club üyeleri, Anadolu Efes maçlarını Sinan Erdem Spor Salonu’nda takip etmeseler bile Fan Club puanı kazanabiliyor.

Taraftarlar, kazandıkları Fan Club puanlarını da “İmzalı Vasilije Micic Forması Açık Artırması”, EuroLeague Medya Günü katılımı, deplasman maçlarına takım uçağında gitme gibi ayrıcalıklı kampanyalarda kullanabiliyor.

Markalar tarafından Anadolu Efes Fan Club üyelerine özel hazırlanmış kampanyalar...

Yenilenen Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nda, saygın markaların Anadolu Efes Fan Club üyeleri için özel olarak hazırladığı cazip kampanyalar da yer almaya devam ediyor.

Bu kampanyalara katılan Fan Club’lılar, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri indirim ve hediyelerden yararlanabiliyorlar.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün özel içerikleri mobil uygulamada...

Her alanı ile Anadolu Efes taraftarlarını mutlu eden mobil uygulamada, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün özel içerikleri de yer alıyor.

Basketbolseverler, uygulama üzerinden haberlere, maç takvimine, foto galerilere ve Anadolu Efes TV’nin video içeriklerine de herkesten önce ulaşabiliyorlar.

Anadolu Efes, tüm taraftarlarını Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nı kullanarak Fan Club üyesi olmaya davet ediyor.