Anadolu Efes, Seyirci Ortalamasında Turkish Airlines Euroleague'de Birinci Sırada...

Marka haline getirdiği maç deneyimi ile her yaştan basketbolseverin hayatında bir spor kulübünden daha fazla yere sahip olan ve taraftarlarına her maçında eğlence, coşku ve heyecan sunan Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines EuroLeague’in 32 haftalık bölümünde 9.965 seyirci ortalaması ile bu alanda birinci sırada.

Sezonun belli bir bölümünde maçların yüzde 50 kapasiteyle oynanmasına rağmen Anadolu Efes, 9.965 ortalamayla büyük bir başarı elde etti.

6 maç kapalı gişe oynandı

Turkish Airlines EuroLeague’in son şampiyonu, normal sezonda şu ana kadar 15 iç saha maçında rakiplerini ağırlarken, bu maçların 6’sını ise kapalı gişe oynama başarısı da gösterdi.

Ayrıca Anadolu Efes, tek maçlık seyirci rekorlarını da geliştirmeye devam ediyor. Sezonun ilk bölümünde FC Barcelona karşılaşmasında 15.008 basketbolseveri ağırlayan Anadolu Efes, daha sonra Fenerbahçe Beko karşılaşmasında ise 15.076 taraftarı konuk etmişti. Anadolu Efes, Real Madrid’i konuk ettiği karşılaşmada ise tek maçlık seyirci rekorunu 15.092’ye taşıdı.

Anadolu Efes’in, normal sezonun kalan iç saha maçlarında ve olası playoff turu maçlarında ortalamalarını daha da yukarı çekmesi ve yeni seyirci rekorlarına imza atması da bekleniyor.

Türkiye’de basketbolun sevilmesinde en büyük paya sahip olan takım olan Anadolu Efes, gelecek dönemde de basketbol ailesini büyütmeyi sürdürecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague