Anadolu Efes'in Euroleague Şampiyonluk Kupası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Huzurunda

2020 – 2021 sezonunu Turkish Airlines EuroLeague ve ING Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes Spor Kulübü, EuroLeague şampiyonluk kupasını Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün edebi istirahatgahı Anıtkabir’e götürdü. Atatürk’ün manevi huzurunda olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Anadolu Efes oyuncuları, özellikle EuroLeague kupasını Anıtkabir’e götürebildikleri için gururlu olduklarını söylediler.

Turkish Airlines EuroLeague finalinde FC Barcelona’yı, ING Basketbol Süper Ligi final serisinde de Fenerbahçe Beko’yu geçen Anadolu Efes Spor Kulübü, çok anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Efes Spor Kulübü yöneticileri, Baş Antrenör Ergin Ataman, A Takım antrenörleri ve oyuncularının yanı sıra kulüp çalışanlarının yer aldığı kafile, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda bulunabilmek için Anıtkabir’i ziyaret etti.

Bu seyahate EuroLeague şampiyonluk kupasını da götüren Anadolu Efes oyuncuları, Anıtkabir’de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve bu ziyareti EuroLeague şampiyonluk kupasıyla birlikte yapabildikleri için gurur duyduklarını ifade ettiler.

Anadolu Efes Spor Kulübü kafilesi, ziyaretin ardından Anıtkabir’de bir hatıra fotoğrafı da çektirdi.