Anadolu Efes’in 2019 - 2020 Sezonu Biletleri Biletix’te Olacak...

2018 - 2019 sezonu boyunca Sinan Erdem Spor Salonu’nda yarattığı atmosfer ile bir önceki sezona göre tribün doluluğunu %125 artıran Anadolu Efes’in yeni biletleme partneri, Biletix olacak. Basketbolseverler; eğlence ve basketbol deneyiminin her yaştan kişiye bir arada sunulduğu Anadolu Efes maçlarının kombinelerine ve biletlerine sadece Biletix üzerinden ulaşabilecek.

Ülkemizde basketbolun sevilmesini sağlayan ve Türk basketbolunun en çok kupa kazanan takımı olan Anadolu Efes, dünyanın lider biletleme firması Ticketmaster Ailesi'nin bir üyesi olan Biletix ile iki öncüyü bir araya getiren çok önemli bir iş birliğine imza attı.

2016 yılından bu yana basketbolseverlere sunduğu dijital bilet seçeneği ile birlikte maç deneyimini kolaylaştıran ve seyirci ortalamasını artıran Anadolu Efes’in kombineleri Biletix’te satışa sunuldu, maç biletleri de çok kısa süre içerisinde satışa sunulacak.

Dijital bilet uygulaması ve grup satışları devam edecek...

Basketbolseverlerin bilet satın alırken en çok ilgi gösterdiği tercih olan dijital bilet uygulaması, Biletix iş birliği ile birlikte devam edecek. Taraftarlar, telefonlarına indirdikleri maç biletleri ya da kombineleri ile birlikte Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maçlara kolaylıkla giriş yapmayı sürdürecek.

Ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü’nün toplu bilet satışları da Biletix entegrasyonu ile birlikte devam edecek. Grup bileti satın almak isteyen kişi ve kurumlar Biletix ile iletişime geçerek indirimli fiyatlarla bu hizmetten yararlanabilecek.

Ayrıca erken satış dönemi içerisinde yani 30 Haziran 2019’dan önce yeni sezon için kombine satın alan Anadolu Efes taraftarlarının kombineleri de Biletix sistemine aktarılacak. Bu şekilde basketbolseverlerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları sağlanacak.

2019-2020 kombinesini 20 Ağustos 2019 tarihinden önce alan taraftarlarımız kombinelerini https://twitter.com/AnadoluEfesSK/status/1164093600227102721?s=20 adresindeki adımları takip ederek Biletix hesaplarına aktarabilir.