Anadolu Efes FIAT Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde sahneye çıkıyor...

Anadolu Efes FIAT Türkiye Kupası çeyrek finalinde 17 Şubat Çarşamba günü Pınar Karşıyaka ile karşılaşıyor. Bursa Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20.00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız bu mücadeleden galip ayrıldığı takdirde yarı finale yükselecek ve yarı finalde 19 Şubat Cuma günü Fenerbahçe - Demir İnşaat Büyükçekmece eşleşmesinin galibi ile 17:00'de karşılaşacak.

Anadolu Efes Pınar Karşıyaka karşılaşması ile birlikte Türkiye’deki 1375. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1253, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 20, Türkiye Kupası’nda 98, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Anadolu Efes Pınar Karşıyaka ile bugüne kadar oynadığı 118 karşılaşmada 87 galibiyet, 30 mağlubiyet ve bir beraberlik elde etti.

İki ekip arasında Türkiye Kupası’nda oynanan 12 karşılaşmanın 11’inden Anadolu Efes galibiyet ile ayrılırken, Türkiye Ligi’nde oynanan 105 karşılaşmada 75 kez gülen taraf Anadolu Efes oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka arasında bugüne kadar oynanan tek karşılaşmada ise takımımız sahadan galibiyet ile ayrılan takım oldu.

Etiketler:
  • FIAT Türkiye Kupası
  • Pınar Karşıyaka