Alper Yılmaz: ''Euroleague’de kayıpsız ilerlemek istiyoruz...''

Euroleague B Grubu Birinci Tur ikinci hafta maçında İtalya’nın EA Milano takımını 89-73 mağlup ederek ikinci galibiyetini alan Anadolu Efes’te Genel Direktör Alper Yılmaz değerlendirmelerde bulundu:

“Bilindiği gibi karşılaşma öncesinde ''Meme Kanseri''ne farkındalık getirmek amacıyla pembe topla sembolik bir hava atışı yapıldı. Kardeş kuruluşumuz Anadolu Sağlık Merkezi'yle meme kanseri mücadelesine desteklerimiz sürecek.

Maça gelirsek ilk yarıda rakip oyuncu Alessandro Gentile’ye karşı biraz zorlandık ve skor bu bölümde başa baş gitti. İkinci yarıda savunma taktiğimizi arttırarak ve daha iyi organize olarak rahat bir galibiyet aldık. Euroelague’de Final Four’u hedefleyen bir takım olarak evimizde hiç bir maçı kaybetmememiz gerekiyor. Bunun ilk adımını da Milano maçıyla attık. Euroleague’deki üçüncü maçımızda 29 Ekim Perşembe günü Hırvatistan temsilcisi Cedevita Zagreb ile karşılaşacağız. O karşılaşmayı da kazanıp, yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde ise 25 Ekim Pazar günü Banvit ile karşılaşacağız. Şimdi o maça konsantre olacağız. Haftada iki maç yaptığımız için karşılaşmalara uzun soluklu hazırlanamıyoruz ama biz bu tempoya alışığız. Mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Nenad Krstic'in sezon başından beri devam eden bir sakatlığı var. Onun dışında tam takım olarak hazırlanıyoruz...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Alper Yılmaz
  • EA Milano
  • Anadolu Sağlık Merkezi