Aggelou: Yaptığımız savunmadan güç alarak kazanmasını bildik...

Spor Toto Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde Galatasaray’ı 69-64 mağlup ederek adını finale yazdıran Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonunda görüşlerini şöyle açıkladı:

"Dün de dediğim gibi bu bir turnuva. Dün ilk maçtı, bugün üçüncü çeyreği oynadık, Pazar günü de dördüncü çeyreği oynayacağız. 40 dakika iyi mücadele ettik. Sahaya karakter koyduk. Yaptığımız savunmadan güç alarak kazanmasını bildik. Oyuncularımı kutluyorum. Yönetime ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Asistan coachlarımız çok çalışıyorlar ve bizi bu maça çok iyi hazırladılar. Şimdi Karşıyaka maçına konsantre olmalıyız ve çok çalışmalıyız. Karşıyaka iyi bir takım ve bugün diğer yarı final mücadelesinde iyi oynadılar. Savaşçı bir ruhla finali kazanmaya çalışacağız. Pazar günü güzel bir final olacak...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Kerem Gönlüm ise karşılaşma sonunda şöyle konuştu: “Öncelikle iki takımı da tebrik ederim. Güzel ve sert bir mücadele oldu. Maç içinde 10 sayıya kadar geriye düştük ama bizim de oturtmaya çalıştığımız takım karakteri, birlik ve beraberlikti. Maçın sonuna kadar mücadele ettik. Herkesi kutlarım. Pazar günü final maçı var. Karşıyaka çok önemli bir rakip. Ucunda kupa olan son maçı oynayacağız. En iyi şekilde hazırlanıp kazanan taraf olmak istiyoruz. Tüm takımlar buraya kupayı kazanmak için geldi. Umarım en iyi mücadelemizi gösteririz ve güzel bir atmosterde güzel bir final maçı izletiriz...”

Etiketler:
  • Kerem Gönlüm
  • Vaggelis Aggelou
  • Galatasaray
  • Spor Toto Türkiye Kupası