Aggelou: “Bu seriyi oynamaya hazır olduğumuzu düşünüyorum...”

Beko Basketbol Ligi play-off toplantısı bugün (8 Mayıs Perşembe) Abdi İpekçi Spor Salonu’nda play-off’a kalan takımların coach ve oyuncularının katılımı ile yapıldı.

Toplantıya Anadolu Efes’ten coach Vaggelis Aggelou ve takım kaptanı Kerem Gönlüm katıldı.

Coach Aggelou çeyrek finaldeki Anadolu Efes - Karşıyaka eşleşmesi ile ilgili olarak toplantıda görüşlerini şöyle açıkladı: “Türkiye Kupası Finali’nde Karşıyaka’ya yenilmiş olsak da son ana kadar mücadelenin devam ettiği bir maçtı. Play-off’larda yer almak bizim için büyük bir keyif. Sezon boyunca iniş çıkış yaşadık ama 16 maçı üst üste yaptığımız yoğun bir programımız ve sakatlıklarımız oldu. Genç oyuncularımızın katkısıyla son dönemde iyi sonuçlar aldık. İyi bir kadromuz var. Bu seriyi oynamaya hazır olduğumuzu düşünüyorum...”

Takım kaptanımız Kerem Gönlüm ise seri ile ilgili olarak görüşlerini şöyle dile getirdi “Play-off’a yükselen sekiz takımı ve antrenörlerimizi kutluyorum. Beko Basketbol Ligi’nin marka değeri her geçen sezon artıyor. Anadolu Efes olarak şu ana kadar sezon başında koyduğumuz hedefleri gerçekleştiremedik. Türkiye Kupası’nı kaybettik ve Avrupa Ligi’nde beklediğimiz yere gelemedik. Ama play-off’lar bahanenin olmadığı bir yer. Takım kimyasında yerini alan genç oyuncularımızla birlikte hazır olarak gireceğimizi düşünüyorum. Türkiye Kupası’nı verdiğimiz rakibimiz Karşıyaka ile oynayacağız. Güzel bir eşleşme olacak...”

Etiketler:
  • Kerem Gönlüm
  • Vaggelis Aggelou
  • Anadolu Efes