Vaggelis Aggelou: Maçları tek tek düşünmeliyiz...

Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou Ankara’da birbirinden zorlu karşılaşmaların yaşanacağını ifade etti. Sekiz takımın da kupayı kazanmak için mücadele edeceğini belirten teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye Kupası Finalleri birbirinden zorlu mücadelelere sahne olacak. Eleme gruplarını geçen takımlar burada kupayı kazanmak için yarışacak. Bizim hedefimiz de tabi ki kupayı kazanmak. Eleme sisteminde maçları tek tek düşünmeliyiz. Bu sistemde yenilen takım kupaya veda ettiği için çok dikkatli olmalıyız. Çeyrek finaldeki rakibimiz Beşiktaş. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Kupayı kazanmak için ilk hedefiniz oynayacağınız ilk maç olmalı. Sonrasında hedefleri adım adım ilerletebilirsiniz. Tüm takımlar çok değerli ama biz de bu kupayı müzesine en çok götüren takım olarak bir kez daha mutlu son yaşamak istiyoruz..."

Lacivert beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Doğuş Balbay görüşlerini şöyle açıkladı: “Spor Toto Türkiye Kupası Finalleri’nde kaybeden takım evine döndüğü için tüm maçların önemi çok artıyor. Bu yüzden şansımızı yüksek tutmak için her maçı final havasında oynamamız gerekiyor. Kupaların favorisi olmaz. Sürpriz sonuçlar da alınabilir. Sonuçta grup maçı değil de eleme maçları oynandığı için 40 dakika içinde her şey değişebilir. Favoriler kazanabilir, sürprizler olabilir, her şey olabilir. Ama biz de 10. kez kupayı kazanmak istiyoruz ve bunun için tüm gücümüzü ortaya koyacağız...”

Etiketler:
  • Vaggelis Aggelou
  • Doğuş Balbay
  • Türkiye Kupası