EuroLeague Şampiyonluk Kupamız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Huzurunda...

2021 – 2022 sezonunu Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes Spor Kulübü, şampiyonluk kupasını Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün edebi istirahatgahı Anıtkabir’e götürdü. Atatürk’ün manevi huzurunda olmaktan dolayı kıvanç duyduklarını belirten Anadolu Efes oyuncuları, EuroLeague kupasını üst üste ikinci kez Anıtkabir’e götürebildikleri için gururlu olduklarını söylediler.

Turkish Airlines EuroLeague finalinde İspanya’nın Real Madrid takımını mağlup ederek şampiyon olan Anadolu Efes Spor Kulübü, çok anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Efes Spor Kulübü yöneticileri, Baş Antrenör Ergin Ataman, A Takım antrenörleri ve oyuncularının yanı sıra kulüp çalışanlarının yer aldığı kafile, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda bulunabilmek için Anıtkabir’i ziyaret etti.

Bu seyahate hem geçen sezonunun hem de bu sezonun şampiyonluk kupalarını da götüren Anadolu Efes oyuncuları, Anıtkabir’de bulunmaktan dolayı kıvanç duyduklarını ve bu ziyareti EuroLeague şampiyonluk kupalarıyla birlikte yapabildikleri için gururlu olduklarını ifade ettiler.

Anadolu Efes Spor Kulübü kafilesi, düzenlenen törenin ardından Anıtkabir'de bir hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Anadolu Efes, gazilerle bir araya geldi

Anadolu Efes Spor Kulübü Baş Antrenörü Ergin Ataman, teknik heyet ve oyuncular Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni de ziyaret etti. Gazilerimizle bir araya gelerek şampiyonluk sevincini paylaşan Anadolu Efes kafilesi, coşkuyla karşılandı. Ergin Ataman ve takım kaptanı Doğuş Balbay, kazandıkları kupayı gazilerimize getirmekten mutluluk ve gurur duyduklarını ifade ettiler.

Anadolu Efes Spor Kulübü, Ankara yolculuğunu Corendon Airlines'in bu seyahat için hazırladığı özel uçakla gerçekleştirdi.