BSL’nin Altıncı Haftasında Konuğumuz Sigortam.net İTÜ...

ING Basketbol Süper Ligi altıncı hafta maçında Sigortam.net İTÜ’yü konuk ediyoruz. 3 Kasım 2019, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:15’te başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin beşinci haftasında Anadolu Efes, Frutti Extra Bursaspor’u deplasmanda 95-86 mağlup etmiş, Sigortam.net İTÜ ise OGM Ormanspor’u evinde 94-93 yenmişti. Ligde beşinci haftanın ardından Anadolu Efes dört galibiyet ve bir mağlubiyet ve averaj ile üçüncü, Sigortam.net İTÜ ise bir galibiyet ve dört mağlubiyet ile 14. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Sigortam.net İTÜ maçı ile birlikte Türkiye’deki 1529. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1394, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 108, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Basketbol Süper Ligi’nde 1395. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1394 karşılaşmada 1077 galibiyet, 314 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,26)

Anadolu Efes ile Sigortam.net İTÜ arasında bugüne kadar oynanan 49 karşılaşmada takımımız 44 galibiyet ve beş mağlubiyet aldı.

Basketbol Süper Ligi’nde iki takım arasında oynanan 45 maçın 40’ı Anadolu Efes, beşi Sigortam.net İTÜ lehine sona ererken, Türkiye Kupası’nda iki ekibin birbirleri ile oynadığı dört maçta ise gülen taraf Anadolu Efes oldu.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • ING Basketbol Süper Ligi
  • Sigortam.net İTÜ