BSL’de Manisa Büyükşehir Belediye Spor Deplasmanındayız...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediye Spor’a konuk oluyoruz. 27 Kasım 2022, Pazar günü Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:30’da başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yedinci haftasında Ayos Konyaspor Basketbol’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda 88-83 mağlup etmiş, Manisa Büyükşehir Belediye Spor ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’e deplasmanda 95-79 yenilmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yedinci haftanın ardından bir maçı eksik takımımız beş galibiyet ve bir mağlubiyet ile üçüncü, Manisa Büyükşehir Belediye Spor ise bir galibiyet ve altı mağlubiyet ile 15. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediye Spor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1638. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1498, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1499. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1498 karşılaşmada 1165 galibiyet, 330 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,77)

Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile ilk kez resmi bir karşılaşmada karşı karşıya geleceğiz.