Anadolu Efes'in EuroLeague Şampiyonluğunun Perde Arkası ve Özel Görüntüler, ”Köln'de Bir Asma Kilit” Filmi'nde Olacak

Anadolu Efes’in Köln’de yaşadığı en özel hikayeler, Anadolu Efes Spor Kulübü Youtube kanalında dört bölüm halinde yayınlanacak

Turkish Airlines EuroLeague şampiyonu Anadolu Efes’in Final Four yolculuğundan şampiyonluğa uzanan süreçte yaşadığı özel hikayeler, hazırlanan özel bir film ile birlikte basketbolseverlerle buluşacak.

“Köln’de Bir Asma Kilit Filmi”nin ilk bölümü, 4 Temmuz 2021 Pazar günü yayınlanacak.

Filmin ismi, bir taraftarın dileğinden geliyor

“Köln’de Bir Asma Kilit – A Padlock in Cologne” ismiyle yayınlanacak filmin ismi ise bir taraftarın şampiyonluk dileğinden geliyor.

Bu isim, Final Four organizasyonunun Köln’de düzenleneceğinin belli olmasının ardından, Covid-19 salgını öncesinde bir Anadolu Efes taraftarının Köln’deki bir köprüye “Anadolu Efes F4 Champ” yazılı bir asma kilit asmasına gönderme yapıyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü Youtube kanalında dört bölüm halinde yayınlanacak olan ve hiçbir yerde yayınlanmayan görüntüleri de içerecek “Köln’de Bir Asma Kilit” sayesinde şampiyonluğun perde arkasından yansıyanlar ve özel anlar gün yüzüne çıkacak. İlk bölüm ise 4 Temmuz 2021 Pazar günü, Türkçe ve İngilizce altyazı seçenekleriyle yayınlanacak.

Anadolu Efes kafilesinin Köln uçuşuyla başlayacak olan yapım, dört bölüm halinde Anadolu Efes Spor Kulübü Youtube kanalında yayınlanacak ve basketbolseverler, daha önce hiçbir yerde izlemedikleri hikayelere tanıklık edecek.

Köln’de yaşanan ilginç hikayeler de yayınlanacak

Anadolu Efes oyuncularının uçuşlarda yaşadıkları, otel yaşamı, basın toplantılarında yaşanan ilginç anlar, maçlar sırasındaki bench hikayeleri, yarı final ve final maçı arasında yapılan sohbetler, final maçından sonra yaşanan özel anlar, ilginç hikayeler ve çok daha fazlası Köln’de Bir Asma Kilit filminde izlenecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü, tüm basketbolseverleri Köln’de Bir Asma Kilit’ten hiçbir anı kaçırmamak için Youtube kanalına abone olmaya davet ediyor.

https://www.youtube.com/user/AnadoluEfesSK

 

Etiketler:
  • euroleague