Tomislav Mijatovic: ''Hem Hücumda Hem Savunmada Tüm Yoğunluğumuzu Ortaya Koymamız Gerekiyor...''

Turkish Airlines Euroleague 28. hafta maçında 7 Mart 2024, Perşembe günü Almanya’nın Bayern Münih takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Tomislav Mijatovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague'de bir sonraki rakibimiz, son dönemde oldukça formda olan ve hem Euroleague'de hem de Almanya Ligi'nde üst üste çok sayıda maç kazanan Bayern Münih. Bu nedenle Perşembe günü kendi sahamızda oynayacağımız maçta 40 dakika boyunca hem hücumda hem savunmada tüm yoğunluğumuzu ortaya koymamız gerekiyor, ki bu da maçı kazanma hedefimize ulaşmanın tek yolu. Sinan Erdem'deki muhteşem seyircimizden yine her zaman olduğu gibi büyük bir destek bekliyoruz ve umarım hep birlikte maçı kazanma hedefimize ulaşabiliriz.”

Başarılı oyuncumuz Will Clyburn ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Bir arada mücadele ederek kendi sahamızı korumalıyız. Seyircimizin önünde oynadığımız son Euroleague maçının ardından uzunca bir süre geçti. Çok iyi konsantre olmalı ve oyun planımıza sadık kalmalıyız.”