Sporx, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün resmi medya partnerliğine devam edecek...

Türk basketbolunda ilklerin takımı olan Anadolu Efes Spor Kulübü ile Türkiye’nin lider internet spor haber sitesi Sporx, medya partnerliği alanındaki işbirliğini 2016-2017 sezonunda da sürdürecek. Basketbolseverler, Anadolu Efes’le ilgili tüm gelişmeleri, son iki sezondur süren işbirliği çerçevesinde kurulan ve 14. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde “Halkın Favorisi” seçilen resmi mikro internet sitesi anadoluefessk.sporx.com’dan takip etmeye devam edecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü’yle ilgili en özel bilgileri basketbolseverlerle paylaşan, sosyal medyaya yönelik yarışmaları ve uygulamalarıyla taraftarlara sürpriz hediyeler kazandıran, anadoluefessk.sporx.com, yeni sezonda da basketbolseverlerin uğrak noktası olacak.

Türkiye’nin lider internet spor haber sitesi Sporx’in deneyimli ekibi tarafından yönetilen, özel haberlerin yanı sıra eğlenceli içeriklerin de yer aldığı anadoluefessk.sporx.com, 14. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde de aldığı oylarla 41 farklı alanda verilen ödüllerin spor branşında ilk kez “Halkın Favorisi” seçilmişti.

Özel röportajlar ve bilet kazanma fırsatı

2016-2017 sezonu içerisinde Anadolu Efes Spor Kulübü yöneticileri, teknik kadrosu ve oyuncularıyla yapılacak röportajlarla basketbolseverlerin merak ettikleri konuları öğrenecekleri anadoluefessk.sporx.com, aynı zamanda taraftarlara yönelik yarışma ve uygulamalarıyla onların Anadolu Efes maçlarına bilet kazanmalarını ve sürpriz hediye imkanlarından faydalanmalarını da sağlayacak.

Yenilikçi projeleriyle her yaştan kişiye basketbol dolu günler yaratan Anadolu Efes, önümüzdeki süreçte de basketbolseverleri ilgisini çekecek işbirliklerine devam edecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Sporx