Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Başarılı oyuncumuz Thomas Heurtel Turkish Airlines Euroleague’de tüm zamanlar içinde en iyi asist ortalamasına sahip oyuncu sıralamasında birinciliğini sürdürdü. Euroleague’de bugüne kadar forma giydiği 113 karşılaşmada toplam 625 asist yapan Fransız oyuncu maç başına 5,53 asist ortalaması ile zirvede bulunuyor.

Thomas Heurtel halen 625 asist ile Euroleague’de tüm zamanlar içinde en çok asist yapan 12. oyuncu konumunda bulunuyor. Heurtel iki asist daha yaptığı takdirde 627 asisti bulunan Marcelinho Huertas’ı yakalayacak.

Euroleague’de bugüne kadar 96 blok yapan Bryant Dunston dört blok daha yaptığı takdirde Euroleague kariyerindeki 100. bloğuna ulaşacak.

Cedi Osman Euroleague’de forma giydiği son dokuz karşılaşmada ve son 17 karşılaşmanın 16’sında sahadan en az bir üç sayılık basket kaydederek ayrıldı. Genç oyuncumuz, Euroleague’de forma giydiği son yedi karşılaşmada sahadan çift haneli skorlar üreterek ayrılırken, geçtiğimiz hafta Olympiacos potasına 22 sayı bırakarak 18 sayı olan Euroleague kariyer rekorunu kırdı.

Berk Demir ve Samet Geyik CSKA Moskova karşılaşmasında görev almaları halinde kariyerlerinde ilk kez Turkish Airlines Euroleague maçında forma giymiş olacaklar.

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Berk Demir
  • Thomas Heurtel
  • Bryant Dunston
  • Samet Geyik