Oyuncularımız, Euroleague Medya Buluşması Etkinliği'nde Medya Mensuplarıyla Bir Araya Geldi...

Anadolu Efes Spor Kulübü, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 2016-2017 sezonu Turkish Airlines Euroelague Medya Buluşması düzenledi. 7 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen etkinliğe, kadroda yer alan tüm oyuncuların yanı sıra başantrenör Velimir Perasovic de katılarak, medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türk basketbolunun en çok kupa kazanan takımı Anadolu Efes Spor Kulübü, büyük heyecana sahne olacak sezon öncesinde medya mensuplarıyla bir araya gelerek, kendileriyle yeni sezonun heyecanını paylaştı.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Anadolu Efes oyuncuları, özellikle Turkish Airlines Euroleague’in yeni formatıyla kendilerini yoğun bir fikstürün beklediğini fakat sezon öncesinde yaptıkları çalışmalarla bu tempoya hazır olduklarını dile getirdiler.

Başantrenör Velimir Perasovic ise hem Euroleague hem de Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki kalitenin çok yüksek olacağını, basketbolseverleri keyif ve heyecan dolu maçlar beklediğini ifade etti.

Anadolu Efes Spor Kulübü, düzenleyeceği etkinliklerde hem medya mensupları hem de taraftarlarıyla bir araya gelmeye sezon içerisinde de devam edecek.