Haftanın En Değerli Performansı Shane Larkin’den...

Turkish Airlines Euroleague’in 11. haftasında Almanya’nın Bayern Münih takımını 104-75 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 53 verimlilik puanı toplayan başarılı oyuncumuz Shane Larkin haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Shane Larkin, Bayern Münih karşısında 31:00 dakika süre alarak 49 sayı, 2 ribaunt, 5 asist ve 1 top çalma ile 53 verimlilik puanı topladı.

Larkin ayrıca kaydettiği 49 sayı ile haftanın en skorer oyuncusu olurken, Euroleague tarihinin de bir maçta en çok sayı atan oyuncusu oldu.

11 hafta sonunda maç başına 24,0 verimlilik puanı toplayan Larkin bu kategoride ilk sıraya yükselirken, rakip potalara maç başına 22,0 sayı bırakarak bu sıralamada da birinci durumda yer alıyor.

Bilindiği gibi bir diğer oyuncumuz Vasilije Micic, Euroleague’in ikinci haftasında Alba Berlin'i uzatmada 106-105 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 32 verimlilik puanı ile, beşinci haftada Sırbistan’ın Kızılyıldız mts takımını 85-70 mağlup ettiğimiz karşılaşmada ise 29 verimlilik puanı ile haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçilmişti.

Etiketler:
  • Shane Larkin