BSL Maçlarının Seyircisiz Oynanması ile İlgili Açıklama...

Türkiye Basketbol Federasyonu, COVID-19 virüs salgınına karşı sporcuların, antrenörlerin, yetkililerin ve taraftarların sağlığı ile güvenliğini korumak adına ING Basketbol Süper Ligi maçlarının 13 Mart 2020 Cuma gününden itibaren Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmasını kararlaştırmıştır.  

Bu karar uyarınca, ING Basketbol Süper Ligi maçlarımız için resmi biletleme partnerimiz Biletix'ten tekil maç bileti satın alan taraftarlarımızın bilet ücretleri kendilerine iade edilecektir.

Bunun için dijital ortamda kredi kartları ile bilet alan taraftarlarımızın herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur, 10 (on) iş günü içerisinde iade işlemi gerçekleştirilecektir. Biletlerini kağıt bilet olarak teslim alan basketbolseverlerin Biletix perakende satış noktalarına biletlerini ibraz etmeleri gereklidir.

Bilet alımlarını banka hesap kartı üzerinden yapan taraftarlarımızın ise ad-soyad, banka adı ve IBAN bilgilerini 0850 755 55 55 numaralı Biletix çağrı merkezine bildirmeleri ya da bu bilgiler ile www.biletix.com adresindeki Yardım sayfasında yer alan formu doldurmaları ve Biletix Müşteri Hizmetleri’ne iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,
Anadolu Efes Spor Kulübü