BSL’de Bahçeşehir Koleji’ne Konuk Oluyoruz...

ING Basketbol Süper Ligi dokuzuncu hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ne konuk oluyoruz. 25 Kasım 2019, Pazartesi günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak olan karşılaşma 20:00’de başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin sekizinci haftasında Anadolu Efes, Türk Telekom’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda 81-71 mağlup etmiş, Bahçeşehir Koleji ise OGM Ormanspor’a deplasmanda 108-93 yenilmişti. Ligde sekizinci haftanın ardından Anadolu Efes yedi galibiyet ve bir mağlubiyet ile ikinci, Bahçeşehir Koleji ise bir galibiyet ve yedi mağlubiyet ile 15. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji maçı ile birlikte Türkiye’deki 1532. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1397, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 108, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Basketbol Süper Ligi’nde 1398. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1397 karşılaşmada 1080 galibiyet, 314 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,31)

Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji ile ING Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Bahçeşehir Koleji
  • ING Basketbol Süper Ligi