Ataman: ''CSKA Moskova’yı Bu Kez Yenmek İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta maçında 4 Şubat 2019, Salı günü Rusya’nın CSKA Moskova takımına konuk olacak olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“İstanbul’da süper bir hakem yönetiminin olduğu maçı son saniyelerde Mike James’in basketi ve Larkin’in kaçan şutu ile kaybetmiştik. Şimdi aynı şartlarda oynanacak bir maçta rövanşı almaya gidiyoruz. Çok zorlu ve yorucu bir maç fikstürü ile karşı karşıyayız. Bu maç için özel bir hazırlık yapamıyoruz. Cuma gecesi Belgrad’da, dün akşam da İstanbul’da çok sert iki maç oynadık. Aynı strateji ile CSKA Moskova maçını da oynayacağız. Euroleague’de son iki sezonda yenemediğimiz tek takım CSKA Moskova, bu kez bunu kırmak istiyoruz...”

Başarılı oyuncumuz Adrien Moerman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Çok zorlu bir mücadele olacak. Şu an Euroleague’de ilk sıradayız ve yerimizi korumak istiyoruz. Ligin ilk yarısında CSKA Moskova ile İstanbul’da oynadığımız maçı kaybetmiştik. Bu maçta 40 dakika boyunca oyunu kontrol etmeliyiz ve bence galibiyet için maçın anahtarı savunmada agresif olmak...”

 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • CSKA Moskova
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Adrien Moerman