Anadolu Efes Fan Club üyeleri ile oyuncularımız antrenmanda bir araya geldi...

Anadolu Efes Fan Club üyesi altı kişi, topladıkları 200 puan karşılığı bugün (9 Eylül Cuma) Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan antrenmanda, takımla bir araya geldiler.

Telefonlarına Anadolu Efes Fan Club uygulamasını indirerek bu heyecanın bir parçası olma şansını kazanan taraftarlar, antrenman sonrası oyuncularla bir araya gelerek bu günü ölümsüzleştirme fırsatı da yakaladılar.

Geleneksel Sezon Açılış Daveti’ne de katıldılar

Apple Store ya da Android Play Store’dan Fan Club uygulamasını indirerek sezon süresince puan toplayan Anadolu Efes Fan Club üyeleri, Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde 22 Ağustos’ta gerçekleştirilen Geleneksel Sezon Açılış Daveti’ne de konuklarıyla birlikte katılmış, yeni transferlerle herkesten önce tanışıp tüm takım ve yönetim ekibi ile birlikte keyifli vakit geçirmişlerdi.

Üye sayısı 20.000’i geçti

Türkiye’de basketbol takımları arasında ilk defa kurgulanan taraftar kart projesi olan Anadolu Efes Fan Club, 20.000’den fazla üyesiyle çok büyük bir kitleye hitap ediyor.

Apple Store ya da Android Play Store’dan Fan Club uygulamasını indirerek puan kazanan basketbolseverler, sezon boyunca Anadolu Efes’in pek çok etkinliğine de davet edilecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes Fan Club