Alper Yılmaz, Taraftarlarımızla Dijital Ortamda Buluştu...

Hayata geçirdiği taraftar etkinlikleri ile basketbolseverleri mutlu eden Anadolu Efes Spor Kulübü, Covid-19 salgını kapsamındaki sosyal izolasyon döneminde, Kahve Dünyası ile birlikte “Dijital Taraftar Buluşması” gerçekleştirdi. İnternet üzerinden düzenlenen buluşmada Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, Covid-19 salgını dönemindeki çalışmaları taraftarlara aktarırken, basketbolseverlerden gelen soruları da yanıtladı.

Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden yayınlanan kampanyaya katılan Anadolu Efes Fan Club üyelerinin ağırlandığı toplantı, kulüp partneri Kahve Dünyası’nın desteğiyle gerçekleştirildi.

“Yoğun ilgi için taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz...”

Anadolu Efes’in Sesi Mustafa Özben’in moderatörlüğünde düzenlenen toplantıda Genel Direktör Alper Yılmaz şu mesajları paylaştı: “Öncelikle bu buluşmaya verdikleri destek için partnerimiz Kahve Dünyası’na teşekkür ederiz. Bu dönemde taraftarlarımızla buluşmak bizi çok mutlu ediyor. Kampanyamıza gösterdikleri yoğun ilgi için de taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Covid-19 sebebiyle vefat eden taraftarımız Seyfullah Yılmaz başta olmak üzere hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Covid-19 ile mücadele eden herkese acil şifalar diliyoruz.”

“Gelişmeleri yakından takip ediyoruz...”

Covid-19 salgını sonrasındaki döneme ilişkin görüşleri sorulan Alper Yılmaz konu hakkında şu açıklamaları yaptı: “Hem dünyadaki hem de Türkiye’deki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Her zaman olduğu gibi Covid-19 salgını sonrasında da yer aldığımız tüm organizasyonlarda hem bu sezon hem de gelecek sezonlarda hedefimiz en üst seviyede yer almak olacak. Yine yüksek hedefleri olan bir takım olacağız.”

“Liglerin başlamasından bir ay önce çalışmalarımıza başlayacağız...”

Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, Turkish Airlines EuroLeague ve ING Basketbol Süper Ligi’nin olası başlangıç dönemi ile ilgili de şu bilgileri paylaştı: “Liglerin başlamasından bir ay önce bu konuda bilgilendirmeleri alacak ve çalışmalarımıza başlayacağız. Olası karantina süreçleri de düşünülerek takımlara iki-üç haftalık hazırlık süreci verilecek. Tabii ki liglerin hangi formatta devam edeceği kesin değil. Bu konuda EuroLeague yönetimi ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile görüşüyoruz. Bazı oyuncularımız ülkelerine dönerken, bazı oyuncularımız da İstanbul’da kaldılar. Tüm oyuncularımızla sürekli görüşüyor ve sağlık durumlarını yakından takip ediyoruz. Oyuncularımızın tümü, sezonun kalanı için çok motive olmuş durumdalar.”

“Bu sezon taraftarımız olmasaydı pek çok maçı kazanamazdık...”

Yılmaz, son dönemdeki “en unutamadığı taraftar performansı” sorusunu ise şu şekilde yanıtladı: “Taraftarımızın takıma büyük katkı verdiği pek çok maç var. Bu sezonki Zalgiris Kaunas maçı başta olmak üzere pek çok maçı taraftarımızın desteği sayesinde kazandık. Bu sezon takım nasıl bir üst seviyeye çıktıysa taraftarlarımız da maça etki anlamında üst seviyelere ulaştı. Taraftarımızın oyunu bilerek maçı izlemesinden de çok mutluyum. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum.”

“Partnerlik anlamında en başarılı sezonumuzdayız...”

Genel Direktör Alper Yılmaz, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2019-2020 sezonu partnerlik yapısı ile ilgili de şu açıklamaları yaptı: “Partnerlik anlamında kulübümüzün en başarılı dönemini yaşıyoruz. Bir kez daha kulübümüze partner olan markalara ve bu iş birliklerinin hayata geçmesindeki katkıları için pazarlama ekibimize çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle bunu daha da ileriye taşıyacağımızı düşünüyoruz.”

Taraftarlar adına sağlık çalışanlarına Kahve Dünyası’nın “Kahramanlarımıza” kutularından gönderilecek...

Alper Yılmaz, sağlık çalışanları başta olmak sosyal izolasyon döneminde halkımızın yaşamlarının sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlayan görevlilere ve çalışanlara teşekkür etti. Ayrıca Yılmaz, Dijital Taraftar Buluşması’na katılan tüm basketbolseverler adına sağlık çalışanlarına Kahve Dünyası’nın “Kahramanlarımıza” kutularından göndereceklerini belirtti. Kahve Dünyası’nın Covid-19 salgınına karşı büyük özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek üzere oluşturduğu “Kahramanlarımıza” kutuları, Kahve Dünyası internet sitesinden sağlık çalışanlarına gönderilebiliyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü, sosyal izolasyon döneminde taraftarlarıyla buluşmayı önümüzdeki dönemde de sürdürecek.

“Dijital Taraftar Buluşması”nın video kaydı, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün resmi Youtube kanalı üzerinden de yayınlanacak: https://www.youtube.com/user/AnadoluEfesSK