A Milli'ler Olimpiyat Elemeleri'nde Kanada'ya mağlup oldu: 69 - 77

Rio 2016 Olimpiyatları'na katılmak için Filipinler'de gerçekleşen elemelere katılan A Milli Takımımız, grubundaki ilk maçında Kanada'ya 69-77 mağlup oldu. A Milli Takımımız karşılaşmanın ilk yarısını da 30-39 geride kapattı.

A Milli Takımda forma giyen oyuncularımızdan Cedi Osman, karşılaşmanın 4. çeyreğinde sakatlanıp sahayı terkedene kadar 10 sayı, 5 ribaund ve 1 top çalma ile oynarken, Furkan Korkmaz ise 2 sayı, 1 asist ile oynadı.

A Milli Takımımız, grubundaki ikinci maçında 7 Temmuz (Perşembe) günü Senegal ile saat 13:30'da karşılaşacak. Karşılaşmada sakatlanan başarılı oyuncumuz Cedi Osman'ın yapılan ilk kontroller sonrasında dizinde herhangi bir sıkıntısı bulunmadığı, ayak bileğinde yaşadığı ağrının yumuşak doku zedelenmesinden kaynaklandığı tespit edildi. Cedi'nin uygulanacak tedaviye vereceği cevaba göre ilerleyen maçlarda oynayıp oynayamayacağının netleşek.

Filipinler'de Fransa forması giyen başarılı oyuncumuz Thomas Heurtel ise, ev sahibi Filipinler karşısında 93-84'lük skorla galibiyete uzanırken, karşılaşmayı 2 sayı, 1 ribaunt ve 2 asist ile tamamladı.

Etiketler:
  • A Milli Takım
  • Kanada